•  

Eerste thuiswedstrijd eerste elftal.

Komende zondag speelt ons eerste elftal de eerste thuiswedstrijd in de derde klasse C. Zoals we inmiddels gewend zijn, zal er ook dit seizoen weer de nodige sfeer gecreëerd worden rondom de thuiswedstrijden van onze hoofdmacht. Indien mogelijk wordt er een voorwedstrijd gespeeld door pupillenteams, is een Pupil van de Week betrokken bij de wedstrijd en zorgen onze geluidsmensen met een nieuwe intro en een herkenbaar tune bij doelpunten voor de muzikale ondersteuning.

Naast de bekende gebeurtenissen staat er voor zondag 14 september a.s nog een bijzondere activiteit op het programma. Dan wordt namelijk het startsein gegeven van de doelpuntenactie. Deze doelpuntenactie is een idee van onze hoofdtrainer en zal door onze kersverse sponsorcommissie tot uitvoering worden gebracht.

Met de doelpuntenactie wordt beoogd onze jeugdafdeling financieel te steunen. Voor elk doelpunt dat het 1e elftal van RKVV Den Dungen in een competitie- en bekerwedstrijd scoort, betaalt de deelnemer aan deze actie een bepaald bedrag. De spelers van ons eerste elftal en de stafleden verplichten zich om voor elk doelpunt dat men incasseert een bijdrage te leveren.

Aan de ene kant een stimulans voor het 1e elftal om zoveel mogelijk doelpunten te scoren en zo min mogelijk tegen te krijgen en aan de andere kant wil de selectie met deze actie iets terug doen voor onze jeugd.

Een zeer prijzenswaardig initiatief van onze selectiespelers en hun begeleiders. Onze ambitieuze sponsorcommissie gaat hier ongetwijfeld vakkundig op inspelen. Wij willen de deelname aan deze actie van harte bij u aanbevelen.

U leest en hoort er de komende dagen zeker meer over!

Terug naar het overzicht