•  

Start doelpuntenactie Den Dungen 1.

Afgelopen zondag is Den Dungen 1 gestart met een uitwedstrijd tegen Sint Michielgestel aan het seizoen 2008/2009 in de 3de klasse. Komende zondag staat de eerste thuiswedstrijd op de agenda voor Den Dungen 1 tegen Baardwijk 1.

Om onze jeugdafdeling een financieel steuntje in de rug te geven, introduceert onze 1e selectie en de technische staf op deze dag de doelpuntenactie. Zij dagen sponsors, trouwe supporters en leden van onze voetbalvereniging uit om per gescoord doelpunt een door u zelf te bepalen bedrag te betalen. Onze selectie en technische staf geeft hierbij zelf het goede voorbeeld door voor elk tegendoelpunt € 1,00 betalen.

Het doel van de doelpuntenactie is om de jeugdafdeling van RKVV Den Dungen financieel te steunen. De opbrengst komt dus geheel ten goede aan de jeugd van de vereniging! Immers, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, en hier wil ook ons eerste elftal graag een steentje aan bijdragen. Men kan gedurende het gehele seizoen starten aan de actie. Vanaf het moment van inschrijving doet men automatisch mee voor alle komende wedstrijden.

Middels het inschrijfformulier kan iedereen meedoen! Het inschrijfformulier is het gehele seizoen te verkrijgen via de website en in het wedstrijdsecretariaat.

Terug naar het overzicht