•  

Twee keer Den Dungen – SCI op één dag.

Helaas hebben onze jongens van Den Dungen 1 hun eerste thuiswedstrijd niet kunnen verzilveren tegen een gelukkiger Baardwijk en daarom krijgen ze aanstaande zondag 21 september een herkansing. Opnieuw staat een onvervalste derby op het programma want SCI / Zwanenberggroep 1 uit Halder komt op bezoek. De ploeg van Jack van Rijs heeft na 2 gelijkspelen 2 punten verzameld en is een moeilijk te kloppen ploeg. Den Dungen weet inmiddels wat er op 3e klasse niveau nodig is en zal zondag er alles aan doen om deze wedstrijd in winst om te zetten.

Het 2e elftal heeft afgelopen zondag met een spectaculaire eindspurt alsnog een welverdiend punt uit de wedstrijd weten te slepen. Daarmee houd het aansluiting met de top maar krijgen in DSC uit Kerkdriel zondag een moeilijk te kloppen ploeg tegen. De ploeg uit Kerkdriel blijkt namelijk over fysiek sterke jongens te beschikken die veel op wilskracht compenseren.

Den Dungen 2 moet het van het “voetbal hebben” en daarom wordt het een interessante ontmoeting tussen twee voetbalstijlen, aanvang 11.00 uur.

Om 13.20 uur trappen onze E2 pupillen af tegen de E2 van SCI/Zwanenberggroep uit Halder voor een onvervalste opwarmer in stijl. Onze E2 wordt om 13.00 uur verwacht op het sportpark. Om 14.20 uur treden enkele Groen - Witte Cheere Leaders op, die een ingestudeerd dansnummer zullen opvoeren. Naast de presentatie “pupil van de week” proberen we rondom de wedstrijd weer voor de nodige gezelligheid en sfeer te zorgen in de vorm van speaker Danny v.d. Pas een Geertje Mutsaars junior.

De uitbaters van “Clubhuis de Lange Jan” hebben aanstaande zondag ook voor een stuk gezellige muziek gezorgd door DJ Passie uit te nodigen. Passie zal er alles aan doen om de sfeer te doen stijgen. Het wordt weer een gezellige dag op sportpark Jacobskamp.

Daarom nodigen wij iedereen van harte uit om aanwezig te zijn bij het leuke voorprogramma zondag 21 september 2008.

Tot zondag………

Terug naar het overzicht