•  

Wijziging in samenstelling commissie voetbalzaken.

Aan het einde van vorig seizoen heeft Willem Voets al aangegeven te willen stoppen met zijn rol als commissielid C-D. Hij heeft toen wel aangegeven de organisatie van de start van het seizoen nog op zich te nemen, maar bij de start van de competitie is het moment gekomen dat Willem ook daadwerkelijk gestopt is als commissielid voetbalzaken. Langs deze weg nog een keer hartelijke dank aan Willem voor zijn betrokkenheid en inzet bij onze vereniging en in het bijzonder voor spelers, kaderleden en ouders van D-pupillen en C-junioren. We hopen en verwachten Willem nog meer dan regelmatig op en rond de voetbalvelden te mogen begroeten in welke rol dan ook.

Vooruitlopend op een definitieve invulling van de ontstane vacature is besloten om de vrijgevallen taken en verantwoordelijkheden als volgt te verdelen:

Bert van de Heuvel, thans aandachtsfunctionaris voor A- en B-junioren zal ook de belangen van de C-junioren gaan behartigen.

Joost de Kort, nu met ondersteuning van Cees van Drunen, Rita v.d. Aa en Jeanette Mutsaars commissielid voor E- en F-pupillen, krijgt ook de D-pupillen onder zijn hoede.

Behalve een frequente aanwezigheid op het sportpark om als vraagbaak te dienen voor spelers, trainers en ouders wordt van beide functionarissen ook nog eens verwacht teamoverstijgende zaken en problemen te behandelen en op te lossen. Voorwaar een pittige taak. We houden het ook voor Bert en Joost graag werkbaar en beheersbaar en daarom is besloten de beide heren vanuit het bestuur te ondersteunen. Peter van den Heuvel (bestuurslid Voetbalzaken) en Mari van Grinsven (voorzitter voetbalvereniging) zullen voor die ondersteuning gaan zorgen. In samenspraak met Bert en Joost zal beslist worden op welke wijze, op welk moment en in welke mate de beide bestuursleden betrokken worden bij overleg met spelers, kaderleden en ouders. Gezamenlijk zullen problemen worden geanalyseerd en opgelost.

Samengevat:

Aandachtsfunctionaris en eerste aanspreekpunt voor A, B en C-junioren: Bert van den Heuvel en voor D, E- en F-pupillen: Joost de Kort. Op initiatief van Bert en Joost vindt inschakeling van de eerder genoemde bestuursleden plaats.

Wij menen hiermee vooralsnog een acceptabele oplossing voor de vacature D/C gevonden te hebben. De belangen van onze jeugdafdeling blijven hiermee gediend. Wij gaan ervan uit dat genoemde functionarissen op ieders medewerking mogen rekenen.

Commissie Voetbalzaken

Terug naar het overzicht