•  

Voorbeschouwing.

Daar waar de een graag overspoeld wordt met feiten en gegevens van een te spelen voetbalwedstrijd, walgt de ander van de voor- en nabeschouwingen, de verslaggeving en de vraaggesprekken. Bij onze vereniging proberen we de informatie rondom wedstrijden gedoseerd te brengen. Met name de wedstrijden rondom het eerste elftal springen er dan uit. Wat voor al onze teams geldt, is dat er verslag gedaan wordt via clubblad en website. Het verslag van het eerste elftal wordt bovendien opgenomen in het regionale dag- en weekblad en op tekst tv van de lokale zender.

Tot op heden waren we ook gewend de thuiswedstrijd kort voor te beschouwen via een wedstrijdprogrammablaadje. Sinds afgelopen zondag is deze service komen te vervallen, omdat de kosten niet meer opwogen tegen de baten. Te arbeidsintensief voor de samensteller (dank voor al die jaren trouwe verzorging!) en milieuonvriendelijk (de gebruikers lieten het papier rondslingeren en gebruikten het voor confetti).

Uiteraard hebben we een alternatief. De voorbeschouwing blijft. Vanuit Voetbalzaken zal de aandachtfunctionaris selectie elke week via clubblad en website kort vooruitblikken, de namen van de spelers worden op zondag door onze vaste speakers bekend gemaakt, het wedstrijdprogramma, de ruststanden en de eindstand zijn te volgen via het plasmascherm in ons clubhuis en de naam van de wedstrijdsponsor verschijnt op de display boven de bar.

Dan hebben we alle informatie die in het wedstrijdprogrammablaadje opgenomen was toch beschikbaar voor u. Alleen efficiënter, vriendelijker en voordeliger.

Terug naar het overzicht