•  

Schoolvoetbaltoernooi woensdag 15 oktober 2008

Op woensdag 15 oktober organiseert RKVV Den Dungen een scholenvoetbaltoernooi voor de 3 basisscholen uit Den Dungen. De 3 scholen hebben allen enthousiast gereageerd op ons verzoek en zijn inmiddels druk doende met het samenstellen van de desbetreffende teams.

De organisatie van RKVV Den Dungen heeft contact gezocht met de KNVB district Zuid1 en na overleg is besloten om het toernooi onder auspiciën van de KNVB en volgens de regels van het schoolvoetbal te laten verlopen. Dit betekent dat het schoolvoetbal wordt georganiseerd voor de groepen 7/8 van de basisschool. Daarbinnen kennen we 2 categorieën: jongens 11-tallen en meisje 7-tallen.

Alle deelnemende scholen kunnen inschrijven met één of meerdere teams per categorie en spelen in toernooivorm tegen de andere deelnemende scholen. Het winnende team bij de jongens 11-tallen en meisjes 7-tallen gaan door naar de regiofinale die in het voorjaar van 2009 in de regio wordt afgewerkt. De winnaar van de regiofinale stroomt door naar de districtfinale. Dit schoolvoetbaltoernooi zal op termijn i.s.m. met de plaatselijke voetbal-verenigingen uit de gemeenten Sint Michielsgestel verder worden uitgebreid, (5-Kernen overleg).

Ons streven is hier jaarlijks een groots terugkerend evenement van te maken.

Terug naar het overzicht