•  

Nieuwjaarsgroet "Supportersclub".

"Sportman/vrouw van het jaar " verkiezing op een sfeervolle nieuwjaarsreceptie.

Op 9 januari jongstleden is in de kantine "De lange Jan" de nieuwjaarsreceptie gehouden, met voor de derde keer de verkiezing sportvrouw/sportman van het jaar 2010. Na een welkomst woord van de voorzitter Mari van Grinsven, werden Theo vd Wijgert en Hans van Lieshout gehuldigd vanwege hun 50-jarig lidmaatschap bij de voetbalvereniging Den Dungen.

Hierna stelde de voorzitter van de supportersclub Hans Heesakkers de drie genomineerden van 2010 voor, met een toelichting waarom juist zij als genomineerde voorgedragen waren. Dit jaar waren dat niet alleen mannen maar ook 1 vrouw, en wel Rita vd Aa en de heren Guido Harms en Hans van Lieshout. Na de telling onder leiding van de evenementencommissie kwam Guido Harms met een ruime meerderheid van het aantal stemmen als winnaar uit de bus. Uit handen van de winnaar van 2009 Claus Spierings mocht Guido het fraai aandenken in ontvangst nemen, en noemde Claus hem een waardig opvolger van sportman van het jaar 2010.

Guido nogmaals van harte gefeliciteerd.

Wat staat er verder nog op de agenda van de "supportersclub" 2010:

Laatste thuiswedstrijd van de competitie Den Dungen 1 is De Grote finale "Latje trappen"

12 juni (eerste pinksterdag): Fietstocht voor leden van de supportersclub en/of voetbalvereniging

4 juni: Visconcours voor leden van de supportersclub en/of voetbalvereniging

10 September: jaarlijkse feestavond voor leden van de supportersclub

Verder wensen wij alle leden van de voetbalclub en supportersclub van RKVV Den Dungen en hun aanhang een sportief en gezond 2011 toe.

Namens Bestuur Supportersclub

Hans Heesakkers (voorzitter)

Wie wordt de derde finalist "Latje trappen"?

Zondag 30 Januari tijdens de thuiswedstrijd DD 1 – BZS 1 zal de “supportersclub”wederom de Wedstrijdbal verloting in combinatie met het “latje trappen” organiseren.

Dit wordt zondag 30 januari mogelijk gemaakt door: Majorcabar, Herberg de Poeling, kantine de Lange Jan en De Haas & van de Westelaken bestratingen.

De supportersclub en alle trouwen supporters wensen Den Dungen 1 en alle andere teams veel succes.

Terug naar het overzicht