•  

Nieuwe invulling Technische Commissie Jeugd Den Dungen

Nieuwe invulling Technische Commissie Jeugd Den Dungen

Wij zijn blij dat we komend seizoen van start gaan met een nieuwe invulling van de Technische Commissie voor onze jeugd. We verwelkomen:

Mark van der Steen als Technisch Coördinator Onderbouw met ondersteuning van Casper van Vught als begeleider Onderbouw, Walter van Loon als Technisch Coordinator Bovenbouw en begeleider JO19 Kevin van Emmerik.

In de komende tijd hopen we de Technische Commissie verder vorm te geven.

De jeugd is de grootste afdeling van onze vereniging en de Technische Commissie zorgt voor het ontwikkelen, uitvoeren en toezicht houden van het door de vereniging te voeren technische beleid voor de jeugd. Hierbij zullen zij zich voornamelijk richten op het ondersteunen van de trainers en leiders, stellen ze per leeftijdscategorie vast welke vaardigheden de spelers moeten worden aangeleerd door wedstrijden te bezoeken, bewaken ze de kwaliteit van training door regelmatig een training te bezoeken en maken in overleg met de desbetreffende coördinatoren, trainers en leiders de teamindeling voor het nieuwe seizoen.

In de voorbereiding op het komende seizoen zullen de trainers, leiders en ouders (bij de onderbouw) worden benaderd door de Technische Commissie, zodat we het nieuwe seizoen goed starten.

 

Commissie Voetbalzaken

Terug naar het overzicht