•

Den Dungen deelt de punten met Nulandia. 1-1 (0-0)

Vandaag de wedstrijd tussen de nummers 5 en 6 van de ranglijst, Na een aftastend begin van beide ploegen volgt een ligt overwicht voor de thuisploeg die ook enkele kansen weet te creëren maar doelpunten bleven vooralsnog uit. Steeds was daar de doelman of anders wel een verdediger die de bal nog van de doellijn wist te halen. In de 2de helft trekken we de lijn van voor de rust door, Silas Postma is dichtbij de openingstreffer echter vindt wederom de doelman op zijn weg als hij dan in de rebound de bal binnen wil gaan schieten houd deze hem met 2 handen vast, strafschop denkt vriend en vijand, maar de scheidsrechter van dienst besliste anders, niets aan de hand. De 1-0 valt even later, de goed ingevallen Mathijs Mol weet de bal met enig fortuin en grabbelen van de doelman van Nulandia binnen te tikken 1-0. De 2-0 valt niet Bjorn de Kort zijn afstandsschot had beter verdiend maar ging net over en uit een corner was Silas Postma met een knappe kopbal dichtbij maar ook deze inzet werd nog van de doellijn gehaald. Met nog 5 min. te spelen kwam Nulandia langszij, in een alles of niets offensief weet de mee opgekomen Tomas de Laat de bal tegendraads binnen te koppen waarmee de 1-1 eindstand een feit was. Een doelpunt met een nasmaak, na een blessure bij Den Dungen, speelt de thuisploeg zelf de bal uit. Nulandia speelt die na de wissel niet terug en scoort uit de aanval die volgt. Trainer Kevin van Emmerik “Heel slim, maar niet heel sportief. Het voelt ergens alsof we van drie punten zijn bestolen, maar we maken zelf de kansen niet af”