•

Den Dungen pakt de volle winst bij Vorstenbossche Boys en doet goede zaken voor de 2de periode titel. 1-2 (0-2)

Dat we in onze doelman Thies Kooijmans een betrouwbare sluitpost hebben wisten we al maar dit werd maar weer eens bevestigd in de 1ste min. van de wedstrijd toen Vorstenbossche Boys met een schot van net buiten de 16 mtr. ons doel onder vuur wist te nemen en Thies handelend optreed. Vorstenbossche Boys gaf vol druk in de eerste 10 min. van de wedstrijd en het koste even moeite om daar onder uit te voetballen, maar gaande de 1ste helft lukt ons dat steeds beter wat resulteert in een aantal mogelijkheden. In de 28min. wordt Jens van Grinsven op maat bediend door een sterk spelende Silas Postma en staat de 0-1 op het scorebord. Nog voor rust is het wederom Silas Postma die ditmaal Tom Schuurmans in de gelegenheid stelt de 0-2 te scoren wat tevens de ruststand is. De 2de helft zien we eenzelfde spelbeeld echter weten we de voorsprong niet verder uit te bouwen en als dan in de 86 min. Marvin van Heeswijk namens Vorstenbosch tegen scoort wordt het nog 5 min. bibberen langs de lijn. Maar met de juiste vechtlust en inzet weten we de 3 punten mee naar Den Dungen te nemen en blijven dus in de race voor de 2de periode en stevig op de 3de plaats op de ranglijst. Zondag a.s. zal blijken wat deze overwinning waard is.