•  

Algemene ledenvergadering – Supportersclub RKVV Den Dungen

Algemene ledenvergadering – Supportersclub RKVV Den Dungen vindt plaats op Maandag 18 december a.s. om 20.00 uur in “Ons Clubhuis”.

Agenda:
1. Opening
2. Ingekomen stukken en mededelingen
3. Verslag jaarvergadering van 19 december 2022 (zie hieronder)
4. Financieel verslag
5. Verslag kascommissie
6. Benoeming kascommissie + reserve
7. Pauze
8. Bestuursverkiezing
9. Feestavond
10. Activiteiten
11.Sponsoring
12.Rondvraag
13.Sluiting

Verslag jaarvergadering van 19 december 2022

1. Opening: De voorzitter heet iedereen van harte welkom op deze jaarvergadering. Verder spreekt hij uit, zolang de opkomst minimaal blijft, dat wij ervan uit gaan dat de leden alle vertrouwen in hebben en dat het goed gaat met de supportersclub. Het leden aantal blijft stabiel en is enigszins gestegen naar 133 leden.

2. Ingekomen stukken en mededelingen: Er zijn geen stukken binnen gekomen. Aanwezig 4 bestuursleden, Hemke heeft om gezondheid redenen af moeten melden, en 8 aanwezige leden. Er zijn afmeldingen ontvangen van Henk van Roij, François de Goey, Ben Hoek, Frank van Grinsven en Iwan van Roessel.

3. Verslag jaarvergadering 14 maart 2022: Dit verslag is gepubliceerd op de website van SC Den Dungen en via mail verspreid. Marcel van Krieken zou graag nog even terug willen komen op zijn rondvraag, deze ging over het scheidsrechters plan wat de sportclub aan het opzetten is. De vraag was of dat de Supportersclub hier ook in wil mee denken. Marcel komt met een concreet voorstel om te kijken of de supportersclub hier iets in kan betekenen. Verder zijn er geen opmerkingen op het verslag en wordt hierbij met dank aan de samensteller goedgekeurd.

4. Financieel verslag seizoen 2021-2022 en tevens begroting 2022-2023: Dit overzicht wordt gepresenteerd op het grote scherm via de beamer. Claus Spierings geeft een uitgebreide toelichting op dit overzicht. Duidelijk is te zien dat de supportersclub een financiële gezonde vereniging is. Na de toelichting van Claus worden er verder geen vragen gesteld, waaruit blijkt dat alles duidelijk is. Hierna wordt de begroting 2022-2023 gepresenteerd, ook hier zijn na de toelichting van Claus geen vragen meer en gaan de leden akkoord met de gepresenteerde begroting.

5. Verslag kascommissie: Rini Kerkhof heeft samen met Elize van Grinsven de kascontrole uitgevoerd. Ze hebben de boekhouding en de daarbij behorende bescheiden over het seizoen 2021-2022 gecontroleerd. Rini meldt dat hij de penningmeester op geen enkele fout kon betrappen en dat alles er perfect en overzichtelijk uitzag. Ook Elize sluit zich volledig bij de woorden van Rini aan. Een compliment voor onze nieuwe penningmeester. Het bestuur wil de vergadering dan ook voorstellen om decharge te verlenen voor de financiële verantwoording over het seizoen 2021-2022 hetgeen akkoord wordt bevonden.

6. Benoeming kascommissie: Rini Kerkhof wordt bedankt voor zijn bewezen diensten tijdens de afgelopen 2 seizoenen. Elise van Grinsven gaat haar tweede jaar in en krijgt daarbij assistentie van Iwan van Roessel. Henk van Gestel is bereid gevonden als nieuwe reserve te fungeren.

7. Pauze: Deze werd overgeslagen en de aangeboden consumptie uitgesteld tot na de vergadering zodat we snel doorgaan.

8. Bestuursverkiezing: Aftredend en herkiesbaar dit jaar is Hemke vd Aa. Er zijn geen tegen kandidaten gemeld. Hemke wordt door de aanwezige leden weer voor 4 jaar benoemd.

9. Feestavond: Deze zal worden gehouden op zaterdag 9 december 2023 in “Ons Clubhuis” . We hebben voor deze avond nog geen muziek gecontracteerd, maar kijken naar een passend stukje muziek voor deze avond. Mocht iemand suggesties of ideeën hebben voor deze avond dan horen wij dat graag.

10. Activiteiten: Het latje trappen op zondag gaat nog steeds goed, ook diverse tegenstanders uit de competitie spreken over het gebeuren rondom de wedstijd bij Den Dungen. Waarvoor natuurlijk ook dank aan hoofdsponsor “Ons Clubhuis” Daniella en Iwan, en Gebr vd Aa welke de rust - en eindstanden mogelijk maken. Ook dit jaar hebben we bij iedere thuiswedstrijd weer de Man of the Match. en wordt op het einde van de competitie de voetballer van het seizoen gehuldigd. Ook dit leeft onder de selectie, voornamelijk in de kleedkamer. Dit wordt gesponsord door “Van Wanrooij” waarvoor ook onze grote dank. Tijdens de nieuwjaarsreceptie 2023 zal opnieuw de uitreiking van de Theo van Vessem trofee (groenwitter van het jaar) plaatsvinden. Naast de “groen-witter” van het jaar, die toegevoegd wordt aan de “Walk of Fame” hebben we dit jaar gemeend om ook een tegel te moeten onthullen voor de overleden Henk Kersten. Henk is altijd een zeer verdienstelijk persoon geweest binnen onze vereniging, en was tot het laatst toe actief in de maandag morgen ploeg. Ook zullen er een aantal “Duimen” worden uitgereikt aan personen als blijk van waardering voor hun inzet. ( ook leden kunnen hiervoor potentiële personen aanmelden) Als het past in het programma willen we de jaarlijkse fietstocht op Eerste Pinksterdag 2023 weer organiseren. Het huldigen van de kampioenen zou dit jaar mogelijk moeten zijn omdat de competitie van alle elftallen afgelopen zal zijn voor of op de afsluiting.

11. Sponsoring: De supportersclub heeft in goed overleg de volgende sponsorbedragen afgesproken met de Sportclub. Als hoofdsponsor van het pupillen weekend een bedrag van € 750,- . een bedrag van € 750,- voor het opleiden van jeugdtrainers en leiders en er is € 500,- toegezegd voor de gezamenlijke pot van de selectie. Ook de pupil van de week zal worden verzorgd en hiervoor zijn  nieuwe shirts gedrukt. Tevens  zal de supportersclub de bal met handtekeningen schenken.

12. Rondvraag: Tijdens de rondvraag werden er vele complimenten, waardering en lovende woorden uitgesproken door Daniella, Elise, Rini Kerkhof, Rien vd Broek en Henk van Gestel. Marcel van Krieken: vraagt nog even aandacht voor het scheidsrechters plan waar eerder in de vergadering over is gesproken. Maar is vast van overtuigd dat we ook hier weer samen uitkomen. Verder wil hij ook de supportersclub bedanken voor de prettige samenwerking.  Kees van Drunen: We moeten vooral kritisch op elkaar blijven en elkaar scherp houden. De Sportclub is al jaren trots op de supportersclub welke zijn verdienste laat zien. Dat het geen eendagsvlieg is blijkt ook aan het mooie bord met 60 jaar bestaan. De supportersclub is zeer waardevol voor de sportclub en geeft daarom vanuit de sportclub een groot compliment.

13.Sluiting: Na alle mooie worden en complimenten sluit de voorzitter de vergadering en bedankt eenieder voor zijn aanwezigheid en inbreng. Hij stelt voor om gezamenlijk een consumptie en een hapje te nuttigen welke aangeboden worden door de supportersclub.

 

Terug naar het overzicht