•

Den Dungen doet zichzelf te kort.

De laatste wedstrijd voor de winterstop werd gespeeld in Kerkdriel bij DSC en leverde wederom geen uitoverwinning op.

We begonnen sterk aan de wedstrijd, met goed veldspel wisten we DSC meteen vanaf het begin goed onder druk te zetten. Echter uit de eerste de beste tegenaanval wist Roy van Beurden de bal binnen te koppen en zo keken we in de 16de minuut al tegen een 1-0 achterstand aan. Den Dungen richt zich op en voert de druk verder op waardoor DSC niets anders restte dan verdedigen, de nodige kansen werden uitgespeeld echter paal, lat en goed keeperswerk van de doelman en soms ook een matige afwerking stonden een “Dungens” doelpunt in de weg. DSC kon nog 1x gevaarlijk worden na rust maar Levi de Kort wist de bal van de doellijn te halen waardoor ons een 2de tegen treffer bespaart bleef. Al met al een erg zure en zeker ook onverdiende nederlaag. “We weten wat we kunnen en speelden goed maar het kwartje moet een x onze kant opvallen dan win je zo’n wedstrijd” analyseerde trainer Kevin van Emmerik van Den Dungen. We hebben er alle vertrouwen in dat dit na de winterstop ook echt gaat gebeuren.