•  

Rien van de Broek stopt als wedstrijdcoordinator

Beste allen,

Zoals in juli 2023 al aangekondigd heeft Rien vd Broek besloten om te stoppen met zijn vrijwilligerswerkzaamheden bij wedstrijdzaken (onderdeel van de commissie voetbalzaken). Een moeilijk maar moedig besluit dat wij bij een clubman met een dergelijke staat van dienst alleen maar kunnen respecteren. We willen langs deze weg Rien bedanken voor de fijne samenwerking en inzet bij de commissie wedstrijdzaken. We hebben met Rien afgesproken hier op een later tijdstip nog eens gezamenlijk op terug te blikken.

Vanuit de commissie voetbalzaken zijn wij sinds die mededeling druk doende geweest om de vrijgevallen omvangrijke functie ingevuld te krijgen. Daarbij zijn wij van mening dat het beter is dit op een andere manier te organiseren. Concreet komt het erop neer dat we de functie van Rien gaan verdelen onder meerdere vrijwilligers. Wij zijn dan ook blij dat we kunnen meedelen dat invulling hiervan inmiddels voor een groot gedeelte is gelukt.

De komende maanden gaan we de nieuwe samenstelling van de commissie Wedstrijdzaken verder uitwerken en uitrollen binnen onze voetbalafdeling. Nadere berichtgeving hierover volgt in de maand januari.

Om deze nieuwe opzet een kans van slagen te geven willen we alle communicatie betreffende lopende zaken (Indelingen - wedstrijden – scheidsrechters etc.) laten verlopen via de bestuursverantwoordelijke personen van de commissie voetbalzaken. Dus mocht je vragen hebben neem dan contact op met:

Tim Roefs 06 21404054 (bestuurslid voetbalzaken senioren)

Paul Schouten 06 52401873 (bestuurslid voetbalzaken Jeugd)

Wij hopen jullie voor nu hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestuur van SC Den Dungen

Terug naar het overzicht