•  

Rien Meulenbroek - 25 jaar lid KOrfbal

Rien Meulenbroek: lid sinds 1 juni 1998

Al jarenlang is Rien in velerlei functies betrokken geweest bij diverse verenigingen en organisaties binnen onze gemeente. Bestuurlijk actief en nooit te beroerd de handen uit de mouwen te steken. Zowel de voetbal- als de korfbalafdeling van SC Den Dungen heeft van Rien zijn inzet mogen profiteren. Hoewel het bij deze huldiging om het vijfentwintig jarig lidmaatschap van Flash gaat, kan niet onvermeld blijven dat Rien in de zeventiger jaren van de vorige eeuw zo’n tien jaar lang als voorzitter een stuwende kracht was achter de voetbalafdeling. Diezelfde rol nam Rien in 2005 op zich toen hij vanwege zijn korfballende dochters betrokken raakte bij Flash. Met zijn ervaring ondersteunde hij medebestuursleden, zette Flash zowel binnen de eigen gemeente als daarbuiten op de kaart en verrichtte allerlei hand- en spandiensten. Tijdens jubilea, kampioenschappen en diverse clubactiviteiten droeg hij de goede naam van de club uit. Toen er een intensievere samenwerking tussen de korfbal- en voetbalclub op gang kwam om gezamenlijk een nieuw sportpark te realiseren, was Rien bereid zitting te nemen in de stuurgroep.  Hij was hier een graag geziene gast. Niet alleen vanwege zijn positief kritische inbreng, maar ook door van tijd tot tijd te zorgen voor de nodige humor. Hij heeft met zijn kennis en ervaring in dit nieuwbouwproject veel betekend voor Flash en VV Den Dungen en een grote bijdrage geleverd aan de realisatie van het nieuwe sportpark, waar talrijke korfbalsters en voetbalsters plezier aan beleven. Een sportpark waar zowel gemeente als SC Den Dungen trots op zijn.
Op voordracht van het bestuur werd Rien in 2007 vanwege zijn buitengewone verdiensten voor de vereniging benoemd tot ‘lid van verdienste’. Behalve voor voetbal- en korfbal was Rien op velerlei vlak maatschappelijk betrokken bij organisaties en instellingen. Hiervoor ontving hij op Koningsdag 25 april 2014 de onderscheiding ‘Lid in de Orde van Oranje Nassau’.
Wij zijn vereerd hem vandaag te mogen huldigen vanwege zijn 25 jarig Flash-lidmaatschap. Dank je wel, Rien, voor je enthousiasme, je vrolijkheid, je nimmer aflatende inzet, je gezelligheid en je clubtrouw!

 

Terug naar het overzicht