•  

Duimpjes van de supportersclub voor Frank, Nadia, Emiel, Rick, Niek, Luuk en Mark.

De supportersclub geeft regelmatig een duimpje aan vrijwilligers voor hun inzet. Deze duimpjes kregen een plekje op de tribune en worden traditie getrouw gedurende de nieuwjaarsreceptie uitgedeeld. Zo ook dit jaar.
Hans Heesakkers (scheidende voorzitter van de supportersclub) wist er een spannende onthulling van te maken. Hij begon met een duimpje voor de "kookploeg" van het pupillenkamp bestaande uit Frank, Nadia en Emiel. Hierna mochten Rick, Niek en Luuk die al vele jaren een fantastisch spelprogramma in elkaar zetten voor de deelnemers van het pupillenkamp hun terecht verdiende duimpje in ontvangst nemen.

Als laatste werd Mark van der Steen naar voren geroepen. Hans sprak in zijn toespraak over "een echte voetbalman, die Groen Wit in zijn hart gesloten heeft en jarenlang op het hoogste niveau heeft gevoetbald in Den Dungen". Daarnaast is hij jarenlang jeugdtrainer en leider geweest en ook drie seizoenen lang hoofdtrainer geweest. Heeft een goede kijk op het jeugdvoetbal, heeft oog voor de teams, maar ook voor het individu. En vervult vanuit de technische commissie een belangrijke rol in de begeleiding en ontwikkeling van jonge voetballers en het opleiden van het jeugdkader.

Terug naar het overzicht