•  

Flash Held 2023 - Elfried van Kessel

Onze Flash held is voor het eerst lid geweest in 1991 tot 1995. Aantal jaren later in 2007 kwam ze terug als lid bij onze club. De basketbalster werd een korfbalster. De basketbalworp met een hand zien we nog steeds terug op het veld. Elfried is niet weg te denken bij Flash. Ze is nu nog steeds actief lid en speelt in Flash 3/ MW 3. Daar staat ze bekend als een vaste waarde die altijd aanwezig is. En daarom ook de beheerder van de pot. Want heet water drinken na de wedstrijd met je team hoort erbij.

Nadat je in 2011 je spelregelbewijs hebt gehaald, ben je sinds 2012 ook verenigingsbegeleider binnen onze club. Een top scheidsrechter voor onze jeugd. De E en F teams fluiten doet ze met vaste regelmaat. En de jeugdspeelster zijn altijd blij als ze jou zien als scheidsrechter.

Ook ben je lid van meerdere commissies zoals de Master Abritage commissie, Activiteitencommissie en de kampcommissie. Bij de AC ben je al jaren een vaste waarde voor de organisatie rondom bijvoorbeeld de grote clubactie en het vrijwilligersfeest. Bij de kampcommissie van de korfbal ben je niet meer weg de denken, wat moeten we zonder onze keukenprinses. Verse soep op kamp niks waar jij je hand niet voor omdraait. Maar bij het kamp ben je veel meer als een keukenprinses, jij regelt alle boodschappen, locatie en ben jij heel het kamp het aanspreekpunt voor de ouders.

Kortom Elfried jij bent een echt clubmens en daarom dat jij deze titel dik hebt verdiend.

Terug naar het overzicht