•

Den Dungen boekt belangrijke zege in Alem.

Zondagmiddag vond de voetbalwedstrijd tussen vv Alem en Den Dungen plaats. Al in de 4de minuut wist Alem op voorsprong te komen door een doelpunt van Mats Steenbakkers. Halverwege de eerste helft kreeg Den Dungen een uitgelezen mogelijkheid om de stand gelijk te trekken nadat we een penalty toegekend kregen voor een overtreding op Joep Kaarsgaren. Echter de doelman van vv Alem wist de inzet van Tom Schuurmans te stoppen, waardoor de stand 1-0 bleef.

Na rust wist Den Dungen al snel gelijk te maken door een doelpunt van Bjorn de Kort, waardoor de stand 1-1 werd. Ondanks enkele kansen wisten beide teams lange tijd niet te scoren. Met nog zo’n 10 minuten te spelen claimt vv Alem een penalty. De scheidsrechter ziet echter niets in de buiteling en laat doorspelen en uit de daarop volgende tegenaanval is het Gijs van Alebeek die de winnende treffer weet te maken voor Den Dungen. De 1-2 is een feit.

Het was een spannende wedstrijd waarbij Thies Kooijmans en zijn verdedigers een uitstekende wedstrijd speelde. Den Dungen wist uiteindelijk een belangrijke overwinning te behalen en de drie punten mee naar huis te nemen.