•  

KNVB onderscheiding - Teun van Alebeek

De nieuwjaarsreceptie was nog maar goed en wel aan de gang of twee heren van de KNVB wensten even het woord om een lid van onze vereniging in het zonnetje te zetten. De afgevaardigden van de KNVB hadden een onderscheiding en oorkonde meegenomen voor Teun van Alebeek, die op dit moment actief is als begeleider van onze C-1 junioren en al meer dan vijfentwintig jaar een kaderfunctie uitoefent bij onze club.

Begonnen als verzorger bij het toenmalige A-1 hoofdklasseteam, zette hij zijn carrière voort als begeleider van de lagere teams. Het is genoegzaam bekend dat het moeilijker is begeleiders voor lagere teams te vinden dan voor de standaardteams. Het begeleiden van de minder getalenteerde spelers vergt nou eenmaal andere vaardigheden.

Alle lof voor Teun die in al die jaren meestentijds optrok met deze teams. Al diegenen voor wie het voetbal lang niet altijd op de eerste plaats kwam, maar toch graag bij een club een sport wilde beoefenen, kregen mede door de inzet van Teun zo toch de kans plezier te beleven aan de voetbalsport.

Gelukwensen en nog vele mooie jaren toegewenst bij onze club!

Terug naar het overzicht