•

Flash 1

zo 10 dec: KVS '17/Olland 1 - Flash 1 (12 - 14)

Vandaag scheen lekker de zon richting het mooie Schijndel. We gingen met goeie zin de wedstrijd in na een mooie peptolk van de coaches. We begonnen goed met een mooi afstandsschot van Romy, de korven waren geopend want niet veel later weet ook KVS te scoren. Kort daarna weet ook maaike er een mooie afstandsschot in te gooien. KVS weet weer mee te scoren en zo wordt het 2-2. Het gaat gelijk op. Tijdens een mooie aanval krijgen we terecht een vrije worp die Romy goed benut. KVS weet toch de voorsprong te pakken door 2 afstandsschoten 4-3. Door een afstandsschot van Myrna komen we weer gelijk en de spanning stijgt. Met rust is het dan ook 7-7 door doelpunten van Myrna en 2x Marissa.
In de rust afgesproken echt een tandje er boven op de gaan en met z’n allen uitverdedigen en erboven op. En dat toont resultaat we verdienen veel ballen terug en het tempo gaat omhoog. Om en om wordt er weer gescoord. 8-8 door een mooi schot van Merle. Op dat moment worden de aanvallen mooier en weten we een gat van 2 te maken door 2 doelpunten van Marissa. We hebben vertrouwen in en met elkaar om deze punten mee naar Den Dungen te gaan nemen. Het zijn spannende laatste minuten maar het eindsignaal klinkt en we winnen met 12-14. Maaike, Merle en 2x Romy.
Het was een hele mooie, spannende wedstrijd!!