•  

Den Dungen JO13-2

za 23 mrt: Den Dungen JO13-2 - Essche Boys JO13-1 (1 - 1)

Na drie verloren competitie wedstrijden op rij, waren we er vandaag op gebrand om eens wat punten in Den Dungen te laten. Nadat we goed getraind hadden de afgelopen week was het de ploeg``Essche boys jo13-1``die daar voor moesten gaan zorgen. Nu was dat handiger gezegd dan gedaan, maar we begonnen zeer goed aan de partij. Dit was de eerste keer dit seizoen dat we fel en geconcentreerd begonnen. Ondanks dat, bleek het al snel dat ook dit weer een zwaarbevochten partij zou gaan worden! De boys uit essche waren niet van plan om zo maar mee te werken, zodat het spel zich voornamelijk op het middenveld afspeelde. Van beide kanten creëerden we zeer weinig kansen om de score te openen. Uiteindelijk kwamen wij wel op een 1-0 voorsprong! Mede doordat de keeper bijna iedere spel hervatting kort inspeelde op hun laatste man in plaats van de lange bal te hanteren. Yannick en Timo hadden dat snel in de gaten, en begonnen druk naar voren te zetten. Mede daardoor heroverden zij de bal en via een 1 tweetje kon Yannick binnen schieten. Op dat moment verdienden we dat ook! Niet omdat we nu zoveel sterker waren, maar door het feit dat we dat extra metertje wilde lopen voor elkaar. Lang konden we niet genieten van deze voorsprong! In de euforie van de gemaakte goal!!! Verzwakte onze concentratie een beetje, en kon Essche Boys al snel de gelijkmaker binnen tikken.Uit een kluts kwam de bal in de voeten van de spits en die kon zo door lopen op Koen. Die kon er verder niet veel meer aan doen dan de bal maar na te kijken hoe deze in ons doel verdween. De 1-1 was tevens de ruststand.

In de rust zat de spirit er goed in, en we gingen vol zelfvertrouwen de tweede helft in.... Nu hebben wij als leiding dit al meer meegemaakt dit seizoen, dus wij hielden ons hart vast wat er zou komen. Nu spreek ik uit eigen beleving dat ik blij verrast was dat we op de zelfde voet doorgingen waar we gebleven waren.ONZE boys waren niet slechter dan die uit Essche. Je merkte wel dat de gasten uit essche hier niet van terug hadden, en ze raakte een beetje in paniek voor punt verlies... '' JE KUNT TOCH GEEN PUNTEN VERLIEZEN VAN DEN DUNGEN'' leken ze wel te denken!!! De partij werd wat grimmiger, maar wij verzaakten niet om daar in mee te doen.De partij was niet gemeen, maar ze gingen wel tot het gaatje... Vooral op het middenveld had Yannick het moeilijk met zijn directe tegenstander. De twee beste spelers van het veld vochten verschillende duels uit samen, zonder nog net niet over de schreef te gaan. Mede door de strijd die iedereen leverde, creëerden we nog een aantal kleine kansje om alsnog de overwinning naar ons toe te trekken. Alleen was ons dat nog net niet gegund. Daarin tegen kregen zij ook nog een tweetal kansen om te scoren!!! 1 bal kwam op de paal vanuit een corner, gered door JUR. En in de allerlaatste minuut kwamen we met de schrik vrij doordat Koentje uit gespeeld werd en de bal dreigde binnen te rollen....( Ik kreeg bijna een hart verzakking). Maar door een uiterste krachtinspanning van LUCAS, kon hij de bal met het puntje van zijn schoen nog net naast werken zodat we ons EERSTE puntje konden opschrijven van dit seizoen..... Poeh, poeh....

Heren: EINDELIJK ,EINDELIJK, EINDELIJK.... hebben jullie laten zien dat ook jullie kunnen voetballen.( Maar dat wisten we eigenlijk al). We hebben met z'n ALLE gestreden voor wat we waard zijn... En voorheen vond ik persoonlijk de partij tegen Engelen de beste partij van het seizoen, maar deze is gelijkwaardig en misschien wel een klein beetje beter dan die wedstrijd.. AL MET AL onze wel gemeende COMPLIMENTEN over het karakter wat we in deze partij hebben laten zien. Hopelijk gebeurd dat van af nu iedere week, en kun je later trots zijn op je zelf en het team. De wonderen zijn de wereld nog niet uit... GEFELICITEERD met dit dik verdiende punt.
Groeten: Antoine, Maikel en Ronnie.


Programma

za 30 mrt 11.00u CHC JO13-1 - Den Dungen JO13-2
za 6 apr 11.15u Den Dungen JO13-2 - OJC ROSMALEN JO13-5
za 13 apr 11.30u Real Lunet JO13-1G - Den Dungen JO13-2

Uitslagen

za 23 mrt 11.15u Den Dungen JO13-2 - Essche Boys JO13-1 1 - 1
za 9 mrt 11.15u Den Dungen JO13-2 - Wilhelmina JO13-3 0 - 5
za 23 feb 11.15u Den Dungen JO13-2 - BMC JO13-2
za 16 feb 09.00u Taxandria JO13-2 - Den Dungen JO13-2 8 - 2
za 9 feb 11.15u Den Dungen JO13-2 - SV BLC JO13-2 0 - 2

Stand

0255 Onder 13 competitie (najaar)

Stand

Onder 13 beker poule

Stand

0257 Onder 13 competitie (voorjaar)


Trainingstijden

  • di 18.00u-19.30u
  • do 18.00u-19.00u

Volgende wedstrijd

zaterdag 30 maart, 11.00u
CHC JO13-1 - Den Dungen JO13-2


Leiding

  • Antoine Hanegraaf
  • Ronnie van Schijndel
  • Erik Schuurmans

Sponsor

Le Rideau