•

Den Dungen VR18+1

zo 26 mei: Den Dungen VR18+1 - Emplina VR18+1 (1 - 1)

Vandaag stond de wedstrijd thuis tegen Emplina op het programma. Met de winst vorige keer waren we nu al kampioen dus hadden ze bedacht om lootjes te gaan trekken alleen we konden dat zo goed dat iedereen op de eigen plek in het veld stond. Vorige week vielen er veel doelpunten maar vandaag gelukkig niet. Onze jongste fan kwam ons ook supporteren met haar eigen shirtje! Met minimale kansen lukten het ons niet om de eerste helft te scoren. Helaas had de tegenstander meer geluk 0-1 achter. Rust. In de rust hebben we onze trainer of lijder met lange ei en wasvrouw bedankt voor de inzet met een cadeautje. Toen begonnen we aan de 2e helft. Na vele kansen was het senna de kleinste van het veld die hem erin kopte op aangeven van natalija. Dit was ook meteen de eindstand 1-1. Na afloop hadden we onze trouwe supporter en stadionspeaker bedankt met een mooi shirt. Ook afke en Kimberley kregen een bedankje omdat ze ons gaan verlaten helaas. Trainer, Afke, Kimberley bedankt voor de leuke jaren! En we zullen elkaar nog vaak genoeg tegenkomen! We zullen er nu lekker een glaasje op drinken met de seizoensafsluiting!

Hoogte punt van de dag: return van Sanne met een warming up! Nooit gedacht dat we dat ooit nog zouden zien!