•  

Den Dungen 4

zo 1 sep: Den Dungen 4 - Nemelaer 4 (2 - 0)

Een nieuw seizoen met volop nieuwe kansen! DD5 heeft het zo goed gedaan dat zij zichzelf nu DD4 mogen noemen. Het team is nog oud en vertrouwd maar ook volop nieuwe aanwinsten.

De eerste beker wedstrijd is tegen Nemelear (altijd lastig) en heel het team is benieuwd naar de tegenstand. DD4 begint sterk en kan de tegenstander onder druk zetten. Echte kansen komen er nog niet maar Den Dungen is duidelijk sterker en houdt de bal goed in de ploeg. Uiteindelijk is het onze Paul die, dankzij sterk opkomen, in de 16m komt en de keeper in de korte hoek verrast. 1-0! Niet lang hierna is het rust en kunnen we weer op krachten komen.

RUST 1-0

Na de thee pauze was iedereen er overeens dat wij een stuk beter zijn dan de tegenstander maar dat we dan wel moeten scoren. DD4 zet vol in op de aanval en Rick/Han, Pieter, Randy laten mooi voetbal zien in de as en door de zijkanten te gebruiken met Mike, Rick en ook de verdediging kan DD4 de wedstrijd goed uitspelen. Aan het eind van de wedstrijd maakt DD4 ook nog de 2-0 dankzij een fraaie voorzet van Rick, afgemaakt door Rick.

Fijne avond!


Programma

zo 23 aug 11.45u Den Dungen 4 - Spoordonkse Boys 4

Uitslagen

zo 24 mei Afgelast BMC 5 - Den Dungen 4
zo 17 mei Afgelast Den Dungen 4 - TGG 4
zo 10 mei Afgelast CHC 3 - Den Dungen 4
zo 19 apr Afgelast Wilhelmina 3 - Den Dungen 4
zo 5 apr Afgelast Den Dungen 4 - OJC ROSMALEN 8

Trainingstijden

  • do 19.00u-20.00u

Volgende wedstrijd

zondag 23 augustus, 11.45u
Den Dungen 4 - Spoordonkse Boys 4


Leiding

  • Martijn Blom
  • Ruud van de Ven
  • Willie van Hout

Sponsor

Goossens Autoschade
L & L Stucadoorsbedrijf  BV
Steenhouwerij de Molenheide