•  

Den Dungen JO13-1

za 2 dec: OJC ROSMALEN JO13-3 - Den Dungen JO13-1 (2 - 1)

Op een hele koude en mistige zaterdagmiddag ging de JO13-1 naar Rosmalen om het op te nemen tegen OJC dat dit seizoen een degelijke middenmoter is. In een weinig verheffende eerste helft was er niet veel te beleven voor de neutrale toeschouwers al was OJC wel de ploeg met het meeste balbezit en kreeg de thuisploeg ook een paar kansen die door Thom weer uitstekend verijdeld werden. Verder kwam de verdediging met Wout, Sven, Daan en Tom niet in de problemen. De nog niet helemaal fit ogende Raf vormde met Marijn en Ali het middenveld en jammer genoeg deden we te weinig met het balbezit waardoor onze voorhoede met Milan, Thomas en Kriek maar zelden bereikt werd. Tot kansen voor Den Dungen leidde het dan ook niet, maar dat veranderde direct na rust.

Vanaf de aftrap werd de ingevallen Joep bereikt die naar binnen kapte en vanaf de 16 meter genadeloos uithaalde, de bal vloog over de keeper in het doel en we stonden volkomen onverwacht met 0-1 voor. Even later een prima vrije trap van Ayoub (ook in de ploeg gekomen, net als Sem) die door Ali net niet tot een doelpunt gepromoveerd kon worden. Een corner van OJC leidde de ommekeer in van de wedstrijd. De bal werd door iedereen gemist al kon een OJC-speler een half tikje tegen de bal geven waarna de bal net over de doellijn verdween: 1-1. Onnodig en gevaarlijk balverlies op het middenveld betekende een vrije doortocht van de rechtsbuiten van OJC die hiervan optimaal profiteerde door de 2-1 te scoren.

In de slotfase werd alles op alles gezet om de gelijkmaker te forceren. In de haast werden echter verkeerde keuzes gemaakt of ontbrak het aan een beetje geluk. Daan knalde de bal na een afgeslagen corner over het doel en ook Thomas kreeg na goed doorzetten van Joep nog een kans, maar helaas kwam de 2-2 niet op het bord. De uitstekende scheidsrechter (dat mag ook weleens gezegd worden) maakte een einde aan de wedstrijd waardoor we wederom met lege handen stonden. Jammer, want ook nu hadden we niet hoeven te verliezen zoals zo vaak dit seizoen. Volgende week de laatste wedstrijd van deze eerste seizoenshelft, thuis tegen Hilvaria. Hopelijk kunnen we dan goed afsluiten met een mooie overwinning!


Programma

Uitslagen

za 9 dec Afgelast Den Dungen JO13-1 - Hilvaria JO13-1 -
za 2 dec 13.00u OJC ROSMALEN JO13-3 - Den Dungen JO13-1 2 - 1
za 25 nov 11.15u Den Dungen JO13-1 - TGG JO13-1 0 - 14
za 18 nov 11.00u SV BLC JO13-1 - Den Dungen JO13-1 3 - 2
za 11 nov 11.15u Den Dungen JO13-1 - BMC JO13-1 2 - 1

Stand

Onder 13 beker poule

Stand

0255 Onder 13 competitie (najaar)


Trainingstijden

  • di 18.00u-19.30u
  • do 17.45u-19.00u

Leiding

  • Daryll Broeren
  • Jardy Beekwilder
  • John vd Dungen

Sponsor

Stucadoors Gebr. v. Santvoort
LWM Metal b.v.