•

Flash 1

zo 17 okt: KVS '17 1 - Flash 1 (4 - 15)

Vandaag speelden we om 10:30 uur tegen KVS’17 in Schijndel. Ondanks dat KVS’17 onderaan staat, moesten we ze niet onderschatten. Romy opende de score met een mooie strafworp, 0-1. Helaas kreeg KVS’17 een vrije worp en deze scoorde ze, 1-1. Hierna konden we verder uitlopen naar de 1-5 met doelpunten van Linda, Fleur, Maaike en Nicole. De tegenpartij kreeg een strafworp en ook deze ging erin, 2-5. Met een mooie doorloopbal van Marissa was het 2-6. Om de koppositie te behouden, moesten we nog verder uitlopen. Helaas kwam KVS’17 terug met twee afstandschoten, 4-6. Voor rust wist Fleur nog twee mooie afstandschoten te scoren waardoor we een redelijke voorsprong hadden. Ruststand 4-8. Na de rust scoorde Merle vrij snel de 4-9 door een afstandschot. Verdedigend zat het goed en KVS’17 kon niet meer scoren in de tweede helft. Door doelpunten van Maaike (2x), Myrna (2x), Fleur en Romy was het eindstand uiteindelijk 4-15. De punten gaan welverdiend mee naar Den Dungen!⚽️