•  

Machtiging automatische incasso

Zoals wellicht bekend biedt het een groot aantal administratieve voordelen als de aan de voetbalclub te betalen bedragen via automatische incasso kunnen worden binnengehaald. Concreet gaat het hier over de contributie, het abonnementsgeld van de Groen Witter en de boetes die door de KNVB aan spelers worden opgelegd en door de club worden doorberekend.

Om deze bedragen automatisch te kunnen incasseren dienen we formeel wel over een machtiging van de rekeninghouder te beschikken. We houden er van de zaken bij onze voetbalclub goed te regelen en dus meenden we er goed aan te doen ook eenmalig een officiële machtiging voor automatische incasso aan u allen voor te leggen. Het spreekt voor zich dat de formulieren voor leden onder de 18 jaar aan de ouders ter ondertekening worden aangeboden.

Deze week zullen de machtigingen per lid verspreid worden door de bezorgers van de Groen Witter met het verzoek deze te ondertekenen en per omgaande te retourneren. Inname van de formulieren zal geschieden via de elftalbegeleiders.

Een vriendelijk verzoek om deze week (uiterlijk voor 26 september a.s!) het machtigingsformulier in te leveren bij een van de teamleiders.

Wij hopen op uw medewerking te mogen rekenen.

PS: Onze penningmeester zal begin oktober tot inning van de gelden overgaan.

Deze actie wordt uitgevoerd door de Commissie Financiën. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van deze com-missie Hans van Lieshout (tel. 073-5942645) of met penningmeester Wim Venrooy (073-5941913)

Terug naar het overzicht