•  

Bijeenkomst Commissie Faciliteiten

Op woensdag 14 september j.l. kwam een groep vrijwilligers bijeen om zaken af te stemmen rondom het onderhoud van onze gebouwen en terreinen.

Na het bespreken van de toekomstplannen werd natuurlijk vooral stil gestaan bij de huidige staat van het sportpark. We zijn er ons met zijn allen van bewust dat de situatie waarin we verkeren lang niet ideaal is, maar met zijn allen constateerden we ook dat het toch eigenlijk best leuk is om er gezamenlijk de schouders onder te zetten, zodat we de komende jaren toch verantwoord en met plezier kunnen blijven trainen, voetballen en gebruik maken van de kleedaccommodatie.

Vooral ook rondom het privatiseringsproject (onderhoud van gebouwen en terreinen in eigen beheer) is het van groot belang dat we onze organisatie op dit onderdeel goed neerzetten. We zijn daar inmiddels druk mee doende en mogen verheugd vaststellen dat er veel mensen bereid zijn op dit gebied iets voor onze voetbalclub te willen betekenen.

We hebben inmiddels ook al reacties gehad van mensen die niet uitgenodigd waren voor deze bijeenkomst, maar er toch graag bij gaan horen. Het vrijwilligersbestand zal op dit onderdeel de komende weken geactualiseerd worden. Binnen een paar weken hebben we dan onze “ onderhoudsploeg” compleet. Dank aan al diegenen die op deze wijze hun steentje bij willen dragen.

Wilt u zich nog aanmelden de “onderhoudsploeg” neem dan contact op met Marcel van Krieken (073-5943136). Ook wanneer u meent in het verleden hiervan deel uitgemaakt te hebben, maar onverhoopt nog niet benaderd bent, kunt u rustig contact opnemen met Marcel.

Terug naar het overzicht