•  

Nieuws vanuit het bestuur.

UIT DE BESTUURSKAMER

Accommodatie: door de gemeente Sint Michielsgestel wordt aan onze voetbalclub een bedrag van € 70.000,-- beschikbaar gesteld voor de acute onderhouds- en capaciteitsproblemen aan gebouwen en velden. In onze gesprekken met de gemeente rondom de privatisering van het sportpark en de plannen rondom de realisatie van een nieuw sportcomplex zijn deze middelen ter beschikking gekomen. Een gedeelte van het bedrag is bestemd voor de achterstallige zaken op en rond te velden. Te denken valt aan afrastering, straatwerk, verlichting, ballenvangers etc. Verder is de geldelijke bijdrage bestemd voor het opknappen van de gebouwen.

Ter overbrugging van de periode tot 2011/2012 zullen onze gebouwen aan de wettelijke eisen en hygiënenormen moeten voldoen. Aanpassing van de sanitaire voorzieningen is noodzakelijk en een verfbeurt is ook geen overbodige luxe. De waterleidingen zullen allen legionellaproof vernieuwd worden; tevens zal dan het aantal sproeikoppen (in alle kleedlokalen) uitgebreid worden van 3 naar 4. In de nieuwe kleedlokalen achter de tribune wordt dan gelijk ook maar het tegelwerk opgetrokken tot aan het plafond.

Ten aanzien van de beschikbare gelden heeft het bestuur besloten deze te oormerken, hetgeen inhoudt dat deze middelen voor geen andere doeleinden worden gebruikt dan waarvoor ze bestemd zijn. De werkzaamheden zijn gepland in de periode vanaf 19 december a.s. en worden gecoördineerd vanuit de commissie Faciliteiten.

Automatische betalingen: Zoals eerder aangeven, willen we graag onze administratie op orde hebben. Daarbij hoort ook de formalisering van de door leden en ouders getekende machtigingen. Het merendeel van de papieren is binnen. Voor dat gedeelte dat nog ontbreekt, zijn herinnerings brieven uitgegaan.

We rekenen op ieders medewerking om ook dit gedeelte van de contributie-inning (en indien van toepassing bijdrage clubblad en boetes) verantwoord vast te leggen. De personen van de commissie Financiën informeren u desgewenst nader!

Evaluatie werkwijze bestuur: in de volgende vergadering gaat het bestuur eens kritisch kijken naar haar eigen functioneren. Doen wij het allemaal wel zoals onze leden (daar doen we het tenslotte allemaal voor!) dat willen? Zijn we voldoende in staat om de op ons genomen taken naar behoren uit te voeren? Zijn onze commissies goed bemenst? Dragen al die genomen bestuursbesluiten inderdaad bij aan het belang van onze voetbalclub? Hebben alle vrijwilligers het goed naar hun zin en komen zij ook allen goed tot hun recht bij het uitoefenen van hun hobby? Vragen te over!

Vragen waarop antwoorden gegeven kunnen worden door jullie allemaal! Dus mochten er nog mensen zijn die menen een positief kritische bijdrage te kunnen leveren aan de gang van zaken binnen onze vereniging, dan wordt men verzocht hierover contact op te nemen met een van de bestuursleden.

En hebt u een tip, een voorstel, een kritische noot, opbouwende kritiek of gewoon een mededeling, laat het horen. Samen maken we de voetbalclub!!

Gebleken is dat we een club zijn waar veel mensen gezamenlijk er de schouders onder willen zetten om tot resultaat te komen! Dat willen we graag zou houden!

Terug naar het overzicht