•  

Presentatie hoofdsponsor

Op zaterdag 19 augustus j.l. werd tijdens de trainingsdag van onze selectie de nieuwe hoofdsponsor voorgesteld aan de selectiespelers en begeleidende staf.

Onze voorzitter benadrukte hierbij dat sponsoring in het algemeen en het hoofdsponsorschap in het bijzonder van groot belang zijn voor onze voetbalvereniging. Verder werd de hoop uitgesproken dat de spelers en begeleiders van het eerste elftal de kleding waarop de naam “All Communications” gaat prijken met trots gaan dragen en dat er op een sportieve manier resultaten in behaald gaan worden.

Nadien vertelde Chris van Alebeek (mede namens collega Ton van Roosmalen) in het kort iets over het bedrijf All Communications en gaf de overwegingen die ten grondslag lagen aan de keus om iets op sponsorgebied te gaan doen voor RKVV Den Dungen.

De hoofdtrainer wist vervolgens met de woorden “ All communications” allerlei links te leggen met speelwijze, houding en spelopvattingen die hij zijn spelers voorhoudt.

Namens de Commissie Financiën (sponsoring is hiervan een onderdeel) werd vervolgens het eerste officiële shirt, bedrukt met “All Communications”, overhandigd aan de hoofdsponsor.

Zowel voetbalclub als nieuwe sponsor hebben er het volste vertrouwen in de komende drie jaar op een plezierige wijze met elkaar te kunnen samenwerken. Bij de start van de competitie zal ons eerste elftal in compleet nieuwe tenues (en toebehoren) de naam van “All Communications” uit gaan dragen.

Terug naar het overzicht