•  

Met plezier naar het sportpark

Nu de competitie in het afgelopen weekend weer van start gegaan is, zal er in de bezoekjes aan het sportpark ook weer de nodige regelmaat komen. Behalve op de vaste trainingstijden zullen onze leden in het weekend de gang naar de sportvelden maken om daar met de nodige geestdrift hun partij voetbal te spelen.

Behalve dat we op onze goed verzorgde grasmat het edele voetbalspel mogen spelen, is er meer dat uitnodigt om een sportcomplex te bezoeken: we ontmoeten er onze voetbalvrienden en verkeren er voor het uitoefenen van onze hobby bij uitstek in een vrolijke stemming.

Naast al onze sporters (en vrijwilligers) zijn uiteraard ook ouders, supporters en andere belangstellenden van harte welkom op ons sportpark Jacobskamp. Ook zij kunnen genieten van de prestaties van onze voetballers, die ieder op hun manier in de diverse leeftijdsklassen, hun uiterste best doen om zichzelf en andere te vermaken. Veel mensen ervaren wekelijks dat een kort verblijf op het sportpark bijdraagt tot een heerlijke ontspanning. Zelf voetballen of daarvan langs de lijn genieten om vervolgens de sociale contacten te onderhouden in ons clubhuis.

Graag ontmoeten we u een keertje (of gewoon wekelijks!) op het sportpark Jacobskamp. Ook in het nieuwe seizoen zal dit een plaats zijn waar het voor de sportliefhebber aangenaam toeven is. Dat zal enkele tientallen meters verderop trouwens ook het geval zijn bij onze tennissende buren. Daar heeft men een prachtig gebouwencomplex in gebruik genomen. Onze tennisvrienden (waaronder veel voetballende leden) wensen wij geluk met de ingebruikname van hun vernieuwde accommodatie.

Terug naar het overzicht