•  

Weer in het ritme...

Nu we weer een maandje onderweg zijn in het nieuwe seizoen mogen we stellen dat we weer lekker in ons ritme beginnen te komen. Op sportief gebied is het voor onze actieve leden weer als vanouds. De een smaakt het zoet der overwinningen, de ander is blij met een gelijkspel en uiteraard zijn er ook spelers en begeleiders die de koppen even bij elkaar steken om ervoor te zorgen dat het na het zoveelste puntenverlies eindelijk toch eens een keer iets voortvarender gaat.

Uiteindelijk zal het voor iedereen, mits positief ingesteld en met vertrouwen in elkaar, allemaal goed komen! Het Groen Witter team, we duiden hierbij op allen die betrokken zijn bij het wekelijks uitbrengen van het clubblad en het opmaken van de website, kende een alleszins goed begin van het seizoen. Onze doelstelling – u allen wekelijks informeren over de gang van zaken binnen onze vereniging – wordt nog steeds gehaald.

Naast het programma, de wedstrijdverslagen en de actuele mededelingen maken we u volgende week ook weer deelgenoot van de vaste rubriek “Uit de bestuurskamer”.

Bekend is dat het bestuur houdt van een open (en openhartige) communicatie, waarbij het uitgangspunt is dat bestuurders hun vrijwilligerswerk verrichten voor de leden en al die leden (en hun ouders) recht hebben op alle informatie die voor hen van belang is.

En zelfs onze vast columnist heeft de draad weer op gepakt. ’t Groentje zit dus ook weer in het juist ritme !!

Terug naar het overzicht