•  

Leuke jeugdwedstrijden

Op zaterdag is het steevast een drukte van jewelste op het sportpark Jacobskamp. In de ochtenduren zijn vele vaders en moeders in de weer om hun kroost te ondersteunen en aan te moedigen. Tijdens de wedstrijden wordt uiteraard het coachen en de begeleiding toevertrouwd en overgelaten aan de leiders en trainers van de pupillenteams. Het blijft aandoenlijk te zien hoe deze jonge kinderen opgaan in hun sport en in een kort tijdsbestek doorgroeien naar een hoger niveau.

In de middaguren, als de junioren hun opwachting maken, valt er voor elk rechtgeaard voetballiefhebber het nodige te beleven. Met gepaste trots mogen wij stellen dat onze juniorenteams een lekkere partij voetbal op de mat leggen. Dat is inmiddels in bredere kring bekend getuige het groot aantal toeschouwers dat de gang naar de voetbalvelden maakt om te genieten van het spel van onze talentvolle tieners.

Aardig om te zien dat een aantal trouwe supporters van ons eerste elftal ook op zaterdag als geïnteresseerd en deskundig volger de jeugdwedstrijden bezoekt.

Blijkbaar doen de jeugdteams het zo goed dat dit tot extra belangstelling leidt. Dat is een compliment waard aan al onze jeugdleden, hun trainers en begeleiders!

Terug naar het overzicht