•  

Geslaagde Sinterklaasviering

In een heerlijk lentezonnetje werden de Sint en zijn Pieten vorige week ontvangen op het hoofdveld van onze voetbalvereniging. Onder het toeziend oog van Sinterklaas brachten de trainers de jongens en meisjes van de F-pupillen alvast de fijne kneepjes van het voetbalvak bij.

Zwarte Piet Gertioni trok met zo'n tachtig F-pupillen achter zich aan het sportpark rond om collega Piet Bianco te zoeken. Die laatste was terecht gekomen in het omroephuisje van muziekman Geert. Toen het gezelschap uiteindelijk compleet was, konden er in de middencirkel Sinterklaasliedjes gezongen worden.

Natuurlijk ging men ook weer fanatiek aan de slag met de verschillende partijtjes en met het penalty schieten op de Zwarte Pieten. De Sintviering werd vervolgens voortgezet in een sfeervol versierde kantine, waar ter afsluiting van de training nog een speciaal “beweeglied” ten gehore gebracht werd. De Sint had lovende woorden voor de jonge voetbalers en hun begeleiders.

Met een drankje, een snoepje en een mooi cadeautje ging het Sinterklaasfeest verder. Na alle kinderen de hand geschud te hebben, vertrok Sinterklaas....vele blije gezichtjes bleven achter....!! De Sinterklaasviering bij de voetbalclub was gezellig en succesvol verlopen.

Dank aan de leden van de Nevenactiviteitencommissie, in het bijzonder Jeanette en Rita, die een belangrijke bijdrage geleverd hebben om de F-pupillen en hun begeleiders bij onze voetbalvereniging een leuke Sinterklaasmiddag te bezorgen.

Terug naar het overzicht