•  

Verslag jaarvergadering Supportersclub...

Verslag jaarvergadering supportersclub RKVV Den Dungen, gehouden op 27 november 2006.

1. Opening: De voorzitter heet iedereen van harte welkom. Er zijn geen afmeldingen.

2. Ingekomen stukken en mededelingen: geen.

3. Verslag jaarvergadering 23 november 2005: Aangezien er geen op- of aanmerkingen waren, werd dit verslag goedgekeurd onder dankzegging aan de samensteller.

4. Verslag kascommissie: Gerard Kastelijn brengt mede namens Jo Kappen verslag uit. De kascommissie heeft de boeken gecontroleerd en goedgekeurd.

5. Financieel verslag: Onze penningmeester geeft een korte toelichting op het overhandigde verslag. Voor het twaalfde achtereenvolgende seizoen was er een positief resultaat te melden. Er waren geen vragen en wordt het verslag goedgekeurd met dank aan de samensteller.

6. Verkiezing kascommissie: Jo Kappen wordt bedank voor bewezen diensten en Gerard Kastelijn zal in het nieuwe seizoen assistentie krijgen van Jan van Alebeek.

7. Pauze: Deze pauze wordt gebruikt voor het nuttigen van een consumptie, welke beschikbaar is gesteld door de club.

8. Bestuursverkiezing: Aftredend en herkiesbaar Henk van Roy. Er waren geen tegenkandidaten en dus werd Henk weer voor vier jaar met algemene stemmen herkozen. Proficiat - rondje volgde na afloop.

9. Feestavond en activiteiten: Vanuit de vergadering kwam het voorstel om bij de volgende feestavond uit te willen kijken naar een kleinere locatie. Besloten werd om de mogelijkheid te bekijken om in het nieuwe seizoen de feestavond bij de Majorca Bar te organiseren. De twee overige activiteiten n.l. de kaartavond en de fietstocht werden vastgesteld op respectievelijk vrijdag 29 december (kaartavond) in de kantine van RKVV Den Dungen en de fietstocht op zondag 27 mei 2007 (Eerste Pinksterdag) maar dan met beter weer.

10. Rondvraag: Twee personen maakten hiervan gebruik en hun vragen werden naar tevredenheid beantwoord.

11. Sluiting: Niets meer aan de orde zijnde, sluit onze voorzitter de vergadering met dank voor aanwezigheid en inbreng.

Ook was er een woord van dank aan het bedienend personeel en werd vervolgens de avond gezellig informeel afgesloten onder het genot van een drankje en een hapje.

De secretaris.

Terug naar het overzicht