•  

Even geen voetbal, wel carnaval!

De weergoden (en onze zeer kundige en betrouwbare consul) bepalen soms of we wel of niet terecht kunnen op de grasmat. Kort en krachtig mogen wij constateren dat er ook dit weekend weer de juiste beslissingen zijn genomen. De velden waren niet bespeelbaar; op zondag werden zelfs alle geplande wedstrijden, zowel thuis als uit, gestreept. De benen konden gespaard worden; met name met het oog op het naderende carnavalsfeest is dat waarschijnlijk voor een groot aantal feestvierders niet echt problematisch.

Gelet op het vochtigheidsgehalte wordt de heren voetballers deze week nog meer rust gegund, omdat het ook ondoenlijk is fatsoenlijk te trainen. De berichtgeving hierover kan tegenwoordig overigens nog dezelfde dag via de website geraadpleegd worden! Wat een service!

Dan richten we ons nu maar even op het carnaval. Zaterdag a.s. vieren we dat volksfeest ook een beetje bij onze voetbalclub. De nevenactiviteitencommissie heeft voor de jongste leden een leuk

programma in elkaar geknutseld en de wat oudere leden zijn welkom om even van gedachten te wisselen over het feit dat er vanwege het carnavalsfeest toch echt niet gevoetbald wordt komend weekend.

Diegene die het nieuws over het plaatselijk carnaval een beetje gevolgd heeft, begrijpt dat men zondag a.s. de voetbalkicks thuis kan laten en zich vooral met de fiets moet voortbewegen…!! Veel plezier allemaal!

Ook diegenen die zich gelukkiger voelen met een paar daagjes vakantie buiten het feestgedruis wensen we een fijne tijd toe. Zelfs de redactie van de Groen Witter meent het zich te kunnen permitteren om even rust in te bouwen! In de week na carnaval zijn we weer te uwer beschikking!

Terug naar het overzicht