•  

De strijd om de prijzen

Op de momenten dat het er op aankomt, moet je er staan! Het zal de komende tijd een veel gehoorde opmerking van begeleiders en coaches zijn.

We staan namelijk aan het begin van een voetbalperiode waarin de beslissingen gaan vallen om de ereplaatsen. Diegenen die niet meedoen om de hoogste eer, maar tot dusver een zwaar seizoen beleefden, zullen alle zeilen gaan bijzetten om alsnog een paar plaatsjes op de ranglijst te klimmen.

Voor de wat meer succesvollere ploegen geldt dat men de komende weken met goede resultaten de basis probeert te leggen voor een fraaie eindklassering. De wil om te winnen is bij onze voetballers en begeleiders volop aanwezig. En zolang dit niet ten koste gaat van de sportiviteit is er niets mis met een dergelijke instelling.

Wel dien je in te calculeren dat in de strijd om de ereplaatsen de concurrenten ook op scherp staan. Dat ondervonden onze A-junioren toen men afgelopen zaterdag in een directe confrontatie om het periodekampioenschap het onderspit moest delven.

Jammer, maar er is nog niets verloren! Een eervolle eindklassering ligt nog in het verschiet!

Dat geldt uiteraard ook voor onze eerste elftal. Zondag a.s. gaat men op bezoek bij de koploper om de twee punten achterstand op de ranglijst alvast goed te maken.

Ook op momenten dat het wat spannender gaat worden, zal onze jonge ploeg aan moeten tonen dat ze er staan! We zijn ervan overtuigd dat met goed voetbal en honderd procent inzet een mooi resultaat haalbaar is. En ook dit keer zal het aan de steun van onze supporters niet liggen!

Terug naar het overzicht