•  

Succesvolle website

De website van onze voetbalvereniging mag zich nog steeds verheugen in een toenemende populariteit. Behalve onze eigen leden surfen er ook tal van andere belangstellenden naar het inmiddels bekende adres: www.rkvvdendungen.net

Vorige week werd door de teller de 100.000e bezoeker geregistreerd en was er voor de Commissie Communicatie sprake van het bereiken van een heuse mijlpaal. De vrijwilligers van genoemde commissie kunnen trots zijn op het product dat geleverd wordt.

De website van onze club is professioneel van opzet (met dank aan onze actieve webmaster), overzichtelijk en altijd actueel. Actualisatie geschiedt in combinatie met de wekelijkse uitgave van het clubblad. Bovendien gaat tegenwoordig de service aan leden zover dat velen dagelijks even de site raadplegen om zich te laten informeren over het doorgaan van wedstrijden en trainingen.

Flexibel als onze webmaster en zijn assistenten zijn, wordt meteen ingespeeld op goede suggesties en realiseerbare wensen van bij onze vereniging betrokken personen. Het belang van goede communicatie laat zich dagelijks gelden. We mogen ons gelukkig prijzen dat men bij onze voetbalvereniging de communicatiezaken goed voor elkaar heeft. Complimenten voor al diegenen die hun bijdragen leveren om een geweldig communicatiemiddel als de website voor onze voetbalclub in de lucht te houden!

Terug naar het overzicht