•  

Heerlijk voetbalweekend

Naast onze eigen website stond bij de voetbalclub gedurende de laatste weken vooral de site geopend waar de voorspellingen van de neerslag waren waar te nemen. Via de buienradar kon men tijdig traceren wanneer er weer een regenbui in aantocht was, die Jacobskamp en Paterstraat aan zou doen. En tot ontsteltenis van iedereen moest er dan alweer een training of een wedstrijd worden afgelast, omdat de velden echt niet te bespelen waren. Pure overmacht!

Twee weken geleden hield onze trouwe columnist het Groentje nog een pleidooi om voetballers wat meer zekerheid te bieden tijdens kwakkelwinters. Het is beslist het overwegen waard om een langere winterstop in te bouwen. Tenslotte hebben onze collega’s uit het andere zuidelijke district de competitie ook nu pas weer hervat en ook zij zijn op tijd klaar met hun wedstrijdenreeks.

Hopelijk liggen de natte perioden achter ons en is daarmee een einde gekomen aan de onzekerheid van het doorgaan van trainingen en wedstrijden. Vorig weekend draaiden we alvast half warm, omdat toen nog lang niet alle jeugd aan spelen toekwam. Afgelopen zaterdag en zondag werd alles in een keer goedgemaakt. Onder een stralende lentezon mochten al onze voetballers zich weer uitleven en konden de toeschouwers zich volop vermaken bij jeugd- en seniorenwedstrijden. Wat heerlijk toch om onder deze voor voetbalpartijen gunstige klimatologische omstandigheden van je liefhebberij te mogen genieten.

Terug naar het overzicht