•  

Trouwe supporters

In de rubriek “de zeven vragen” wordt door onze selectiespelers regelmatig opgemerkt, dat men graag voor eigen publiek speelt en het hen goed doet dat er veel supporters komen. Als men wekelijks

uitgejoeld en onheus bejegend zou worden, was men ongetwijfeld

minder gesteld op het bezoek aan de wedstrijden.

Als je in het eerste elftal van je vereniging speelt, dan ben je jezelf bewust van het feit dat er kritischer naar je spel gekeken wordt dan wanneer je als recreant een balletje trapt. Maar dan nog wil men graag dat al diegenen die belangstelling tonen voor de prestaties van deze sporters op een eerlijke en positieve wijze hun mening verkondigen.

Het moet onze hoofdmacht goed doen telkens te ervaren dat Den Dungen over een stel zeer trouwe en coulante supporters beschikt. En zoals echte supporters betaamt, is men ter plekke als de groen witten hun partij moeten spelen. Het moge duidelijk zijn dat de Dungense supporters bij thuiswedstrijden sterk vertegenwoordigd zijn.

Maar ook in de uitduels is men hun favorieten tot steun. Menig maal komt het voor dat de afgereisde Dungenaren ver in de meerderheid zijn van de bezoekers van de thuis spelende ploeg.

Onze mannen kunnen dus rekenen op de ondersteuning van “de

twaalfde man en vrouw”. Dat is hartstikke leuk voor de spelersgroep en hun begeleiders, maar ook voor de supporters zelf. Ook de komende weken hoopt gans Den Dungen weer op haar supporterschare te kunnen rekenen.

In de twee achtereenvolgende thuiswedstrijden zal het eerste team van Den Dungen namelijk moeten laten zien serieus mee te willen spelen om de bovenste plaatsen. Laten we hopen op leuke duels, zowel voor de spelers als de supporters.

Terug naar het overzicht