•  

Op weg naar een kampioenschap.

Aan het eind van de maand maart richten de meeste ploegen de blik op het einde van het seizoen. Al calculerend probeert men zo’n beetje de eindbalans alvast op te maken. De kansen op promotie, degradatie of op de gulden middenmoot worden tegen elkaar afgewogen. Met nog een viertal wedstrijden te gaan, zetten sommigen nog een eindsprint in om de wat minder rooskleurige positie nog wat te verbeteren of om bij het neerzetten van een goede laatste reeks nog kans te maken op een ereplaats.

Ook voor onze jeugdteams worden het in dat opzicht spannende weken. Via de wedstrijdverslagen worden er ongetwijfeld weer oproepen gedaan voor supportersteun wanneer de kampioenskansen stijgen. We gaan het allemaal met belangstelling volgen.

Bij de senioren zijn er op dit moment twee teams die nog nadrukkelijk in de race zijn voor het kampioenschap. Het vijfde moet zich nog wel even inspannen om uiteindelijk definitief de hoogste plaats te gaan bezetten. Dat ligt anders voor het vierde. Dit team stevent in een riante uitgangspositie rechtstreeks af op het kampioenschap.

Terug naar het overzicht