•  

Den Dungen 4 kampioen

Langzaam aan komt het eind van de competitie in zicht. Voordat we aan de laatste drie rondes beginnen, staat eerst het paasweekend nog voor de deur. Op paaszaterdag volop voetbal voor de jeugd en een enkele inhaalwedstrijd voor de senioren. Na Pasen volgen er nog drie officiële speelrondes; de laatste competitiedag is voorzien voor 29 april a.s.

Voor het vierde elftal van onze vereniging is de buit ruim op tijd binnen. Afgelopen zondag stuurde men de naaste concurrent het bos door deze kampioenswedstrijd overtuigend met winst af te sluiten.

Den Dungen 4 werd in hun klasse de terechte kampioen!

Men kon het zich veroorloven wat verliespunten te incasseren, maar stak uiteindelijk met kop en schouders boven de rest uit. Een leuke ploeg dat vierde elftal! Een mengeling van kracht, techniek, inzicht en inzet maakt van deze rasvoetballers een prachtig team.

Begeleiders en spelers gaven er de voorkeur aan om het kampioenschap officieel tijdens hun eerstvolgende thuiswedstrijd op 15 april a.s. te vieren. Dan gaat het gezelschap een feestelijk programma afwerken. Inclusief een rit op de platte kar!

Alvast proficiat met dit mooie resultaat!

Terug naar het overzicht