•  

Met dank aan onze sponsors

Om de geformuleerde doelstelling van een vereniging na te streven, heb je naast de inzet van enthousiaste leden en goed gemotiveerde vrijwilligers ook middelen nodig. Verenigingsbesturen moeten zich vaak de nodige inspanning getroosten om de financiële huishouding van de club op orde te houden. Het is noodzaak om ervoor de zorgen dat er een structurele inkomstenbron is waarmee de nodige kosten gefinancierd kunnen worden.

Naast de contributie van de leden, de gemeentelijke jeugdsubsidie en de inkomsten uit de kantine vormen de inkomsten uit sponsoring hierbij een onmisbaar onderdeel van de baten. Ondernemers die onze voetbalclub financieel steunen doen dat echt niet omdat daarmee grote omzetstijgingen gerealiseerd worden of hun naamsbekendheid in één klap vele malen groter wordt.

Sponsoren doet men uit vrijgevigheid en betrokkenheid. Op welke manier men onze club ook ondersteunt, we zijn ze er dankbaar voor. Onze commissie financiën (waar sponsoring een onderdeel van uitmaakt) doet er alles aan het aantal sponsors minimaal op peil te houden en daar waar mogelijk uit te breiden. Het is bij onze club een goed gebruik attent te zijn naar mensen die onze club een warm hart toedragen.

We proberen daarmee op bescheiden manier iets terug te doen. De seizoensafsluitingen zijn voor de diverse teams weer een mooie gelegenheid om hun sponsor op een gezellige manier erbij te betrekken en op deze wijze dank te zeggen.

Dat gaat zeker ook lukken bij de kampioenen van Den Dungen 4 die zondag a.s. hun feestje hebben!

Terug naar het overzicht