•  

Eerste elftal ronde verder in nacompetitie

Voorafgaand aan de aftrap van het tweede duel in de eerste ronde van de nacompetitie tegen Alliance waren de voortekenen op een goede afloop volop aanwezig.

Van het grootste belang bij zo’n cruciaal treffen is natuurlijk het zelfvertrouwen dat spelers en begeleiders uitstralen als men het veld betreedt. Als dit zelfvertrouwen vervolgens tijdens de wedstrijd omgezet wordt in goed spel en men met inzet en bezieling het spelletje speelt, ligt het succes voor het grijpen.

Onze mannen waren goed voorbereid aan het karwei begonnen. Behalve op het tactische vlak kwam daar dit keer ook bij dat de “twaalfde man” op allerlei fronten actief was. Het moet de spelers van Den Dungen 1 goed gedaan hebben te ervaren hoe intensief er mee geleefd werd. Talrijke extra jeugdige supporters hadden zich in een volle bus verzameld om gezamenlijk de busreis naar Roosendaal te aanvaarden. Daarnaast zorgden onze jongste pupillen voor een extra morele ondersteuning door de voorwedstrijd tegen hun leeftijdgenoten van Alliance te winnen (2-1) en vervolgens de spelers te begeleiden door hand in hand met hen het veld op te gaan. Het Dungense publiek was veruit in de meerderheid om hun club vanaf het begin tot het eind te steunen!

Superieur was Den Dungen vervolgens op het veld ook! We gaan verdiend door naar de volgende ronde en treffen daar Beek Vooruit uit Prinsenbeek.

Als het totale resultaat over twee wedstrijden gunstig uitpakt, wordt het echt spannend. Dan moet er op 3 juni a.s. nog een finale gespeeld worden tegen de winnaar van de duels tussen SCZ (Zoelen) en Raamsdonk.

Zo ver is het nog niet. We gaan ons eerst richten op de uitwedstrijd van zondag a.s. Succes!

Terug naar het overzicht