•  

Dank aan onze trouwe vrijwilligers!

Op zaterdag 12 mei j.l. vond de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst plaats. De genodigden verzamelden zich in ons clubhuis om daar te genieten van een drankje een prima verzorgd buffet. Onze trouwe muziek- en geluidsman zorgde op passende wijze voor de muzikale omlijsting. Er heerste een heerlijk ontspannen sfeertje waarbij iedereen ook het gevoel had “echt bedankt te worden voor bewezen diensten”. Ruim veertig kinderen waren bij deze bijeenkomst betrokken en ook hiervoor gold dat ze het geweldig naar de zin hadden. Spontaan werd er gezamenlijk opgetrokken op en rond het sportpark en de allerkleinsten nestelden zich aan de bestuurstafel. Niet om te vergaderen, maar om er lekker bezig te zijn met allerhande spelletjes (met dank aan de mensen van onze nevenactiviteitencommissie).

Onze voorzitter sprak de vrijwilligers dankend en lovend toe en benadrukte nog maar eens dat het bestuur er zeer alert op blijft om de voorwaarden te creëren dat de goede sfeer waarin al die vrijwilligers nu werken, behouden blijft. Er werd dank gezegd aan al diegenen die een bijdrage geleverd hebben om de organisatie van onze club ook in het seizoen 2006/2007 draaiende te houden. Zo’n 150 vrijwilligers zijn bijna wekelijks in touw om met gezamenlijke inspanningen onze club een dienst te bewijzen. Op allerlei gebied zijn er taken te verrichten. Direct betrokken bij de voetballers als trainer, begeleider, scheidsrechter. Maar om zo’n 500 leden tellende club goed georganiseerd en kwalitatief verantwoord te laten draaien, zijn er ook mensen nodig voor werkzaamheden aan terreinen en gebouwen, het clubblad en website, de programmamakers en weekenddiensten en op het gebied van sponsoring. Dat alles doen we bij onze club in een buitengewoon goede sfeer. Dat is ook de drijfveer voor menig vrijwilliger.

Op een plezierige manier iets voor een ander betekenen, is een prima vrijetijdsbesteding en het is leuk voor de sociale contacten. Bovendien zien veel jeugdigen het als een kans zichzelf via de vereniging verder te ontplooien. Het moet voor vrijwilligers geen last zijn! Ook voor hen is het een hobby! Men moet zich in de opgenomen taken en functies op het gemak voelen. En wanneer dat het geval is snijdt het mes aan twee kanten. Goed gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers zorgen dan ook voor tevreden leden. En zo is de cirkel rond: in een open en eerlijke houding naar elkaar zijn we in een fijne ambiance betrokken bij de voetbalclub om zo met zijn allen veel plezier te beleven aan onze mooie hobby.

Dank aan u allen! We zijn ervan overtuigd ook in het nieuwe seizoen te mogen rekenen op de inzet van velen. En ook nu weer gaan we op een gezellige ontspannen manier met hart voor onze club de zaakjes regelen.

Diegenen, die om welke reden dan ook, zich genoodzaakt zien om te stoppen als vrijwilliger zullen aan het eind van het seizoen een persoonlijk schrijven ontvangen van het bestuur. Daarbij ingesloten treft men dan een kleine attentie aan. Uiteraard zeggen we deze mensen ook nu al vanaf deze plaats dank voor al hetgeen ze voor onze club betekend hebben.

Terug naar het overzicht