•  

Samenwerkingsovereenkomst getekend

Zoals reeds meerdere malen aangekondigd, is er tussen DVC, Flash en onze voetbalvereniging een samenwerkingsovereenkomst opgesteld voor het gezamenlijk gebruik van de buitensportaccommodaties aan de Paterstraat en het Jacobskamp. Hoewel inmiddels al een tijd geleden gestart werd met de uitvoering van de gemaakte afspraken (denk aan de trainingen van de selectie in de Paterstraat) werd tot dusver de overeenkomst nog niet officieel ondertekend door de betrokken partijen.

De vertraging in de ondertekening was ontstaan wegens bij DVC gerezen problemen in de vertegenwoordiging van het bestuur. Normaal gesproken is het dagelijks bestuur (bestaande uit voorzitter, secretaris, penningmeester) bevoegd tot het ondertekenen voor dit soort documenten.

Zowel voor gemeente als voor de andere twee verenigingen was het niet acceptabel verder samen te werken met de voorzitter van DVC vanwege het ontbreken van het wederzijdse respect en vertrouwen.

Voor DVC geldt dat in dit traject de vertegenwoordiging beperkt blijft tot de secretaris en de penningmeester. Deze beide functionarissen zijn vanuit Flash en RKVV geholpen bij het overbruggen van een informatieachterstand op dit dossier en hebben de toezegging gekregen dat, daar waar gewenst, gerekend kan worden op inhoudelijke ondersteuning.

DVC heeft het vertrouwen uitgesproken in de samenwerking met beide verenigingen en dit bevestigd met de ondertekening. De gemeente Sint Michielsgestel zal een afschrift van de ondertekende samenwerkingovereenkomst ontvangen.

Terug naar het overzicht