•  

Voetbalclinic voor E-pupillen groot succes

Op vrijdag 11 mei j.l. gaf hoofdtrainer Henri van Alebeek samen met een aantal eerste elftalspelers een speciale voetbaltraining aan onze E-pupillen. Een bijzonder prijzenswaardig initiatief dat zowel voor onze pupillen als eerste elftalspelers een leuke ervaring is. Het zeer gevarieerd opgezet trainingschema en de wijze waarop Henri en zijn assistenten invulling gaven aan de omgang met de acht- en negenjarigen maakte indruk. Soms met enige (gezonde) spanningen, dan weer met iets te veel enthousiasme, maar allen met het idee dat voetballen hun grote hobby is, werkten de pupillen zich een slag in de rondte. Het plezier droop ervan af!

De voetbalclinic was professioneel van opzet en inhoudelijk van hoog niveau. Na afloop van de oefeningen werd, gezeten in de middencirkel van het hoofdveld, onze aanstormende talenten meegedeeld dat ze er allemaal (vooral in teamverband) aan moeten werken kampioen te worden en dat er nog een paar belangrijke dingen meer zijn…..Een lekker glaasje drinken en chips na afloop! Aan de discipline werd ook gedacht! De chipszakjes gelieve in de vuilnisbak te deponeren! Ook op het pedagogische vlak was er aandacht voor onze leden! Het geheel werd afgesloten met het uitreiken van medailles. Tevreden en vol trots togen de jonge Groen Witters huiswaarts.

Met dank aan Henri van Alebeek en de selectiespelers die ervoor zorgden dat deze jongelingen een prachtig voetbaluurtje beleefden.

Terug naar het overzicht