•  

We gaan er weer voor!

In het begin van een seizoen uitspreken er “weer voor te gaan” kan en mag clichématig worden opgepakt! Iedereen doet toch elk seizoen weer zijn of haar best om de club ten dienste te zijn en de punten binnen te halen! Jan en alleman is in de weer om al het vrijwilligerswerk te verrichten wat noodzakelijk is. Het klinkt zo vanzelfsprekend. De werkelijkheid is anders voor vele instellingen en verenigingen. Zo ook voor “Den Dungen”? Gelukkig niet!

De uitdrukking “we gaan ervoor” heeft zich in de breedste zin van het woord gesetteld in onze club! Van alle kanten krijgen we de helpende hand toegestoken. Begeleiders , trainers, sponsoren en klusjesmensen zijn bereid iets voor onze vereniging te betekenen. Onbezoldigd vrijwilligerswerk doen verrijkt je leven! Dat geldt in ieder geval voor vele personen met een “Groen Wit” hart.

Met veel enthousiasme , inzet en gedrevenheid gaan onze clubmensen aan de slag om er ook in het nieuwe seizoen iets moois van te maken. We zullen ook in 2007-2008 onze minder plezierige momenten gaan meemaken. In de wetenschap dat we capabele en betrokken ersonen paraat hebben, gaan we de hindernissen niet uit de weg. Hoewel we weten van tegenslag niet gevrijwaard te blijven, richten we ons vooral op de leuke kanten van het verenigingsleven.

In een gezellige ambiance gaan we proberen sportieve prestaties te leveren. Je lekker uitleven in de voetbalsport; in het veld en aan de zijkant! Niet ten koste van alles, want het plezier en de sportiviteit blijven bij “Den Dungen” de boventoon voeren….!!

Een fijn seizoen toegewenst!

Terug naar het overzicht