•  

Succesvolle eerste clubavond!

Een van de nieuwe initiatieven die de commissie nevenactiviteiten op het programma heeft staan, zijn de zogenaamde clubavonden. Bedoeling van deze avonden is om naast het voetbal de leden op een gezellige manier ontspanning te bieden.

Het moet gezegd, tijdens deze eerste bijeenkomst (donderdag 8 november 2007) is men daar volledig in geslaagd! In de vorm van een voetbalquiz werd gezocht naar de “sportkenners” van RKVV Den Dungen.

In drie rondes van dertig vragen werden de teams (bestaande uit 2 personen) getest op hun voetbalkennis. De deelnemers pijnigden hun hersenen over een gevarieerd (en niet altijd even gemakkelijk) opgezet vragenspel. Enige kennis van de voetbalhistorie was mooi meegenomen, maar de score kon ook opgekrikt worden wanneer men enige weet had van de organisatie van onze Dungense voetbalvereniging. Al met al werd met veel genoegen en met inzet gestreden om de te behalen “eretitel”. Er waren teams bij die alles in de strijd gooiden om zoveel mogelijk goede antwoorden te vergaren. Zelfs hulplijnen werden ingeschakeld! Met name in de laatste ronde liet menigeen de grijze cellen intensief werken om alsnog een gooi te doen naar een van de drie prijzen. Waarbij de jeugdige deelnemers vooral probeerden hun leiders de loef af te steken!

Uiteindelijk werd het een close finish. Met slechts één puntje verschil mochten Hans van Lieshout en Willem Voets zich voor het seizoen 2007/2008 de “sportkenners van het jaar” noemen!

De vijf beste teams:

1e Hans van Lieshout en Willem Voets 71 punten (71 van de 90 vragen goed)

2e Dennis van de Donk en Rob van Herpen 70 punten

3e Willie van Hout en Robin Sleutjes 69 punten

Ged. 4e plaats: Roy Hellings/Leon School en Jeroen Hoevenaars/Bas de Haas met 68 pnt

Ged. 5e plaats: Ruud v.Grinsven/Dion Goossens en Marcel Voets/Antoin vd Steen en Nick Voogd/Jorg van Velzen 66 pnt.

De puntentotalen van de overige 18 teams varieerden van 22 tot en met 64 punten.

Diegenen die prijs stellen op hun puntentotaal kunnen contact opnemen met de organisatie.

Terug naar het overzicht