•  

Sinterklaas ook op bezoek bij de voetbalclub.

Onze Commissie Nevenactiviteiten biedt voor elk wat wils! Aan de hand van het complete programmaoverzicht –te raadplegen op de website- kan iedereen zelf beoordelen dat er voor elke categorie uit ons ledenbestand wel een leuke activiteit tussen zit. Bij een voetbalvereniging draait het weliswaar allemaal om de directe uitoefening en beleving van de voetbalsport, maar met allerlei sfeervolle ontspanningsactiviteiten wordt er nog meer inhoud gegeven aan het verenigingsleven. En diegenen die daar in geïnteresseerd zijn kunnen daar geheel vrijblijvend aan deelnemen.

Met de komende winterperiode in het vooruitzicht is er vooral voor jeugdleden het nodige te beleven.

Maar in deze periode richten de organisatoren van onze verenigingsactiviteiten zich allereerst op het Sinterklaasfeest. Want nu de Sint en zijn Pieten voet op Nederlandse bodem gezet hebben en afgelopen zondag ook Den Dungen binnen kwamen varen, kunnen wij er bij onze voetbalclub ook niet omheen. Daarbij komt dat de Sint hoogstpersoonlijk toegezegd heeft om samen met een paar technisch bekwame Pieten een bezoekje zullen brengen aan de F-pupillen. Het zijn spannende tijden voor de kleine goedgelovigen!

Laten we er vooral voor zorgen dat het kinderfeest gevierd wordt in een sfeer van gezonde spanning! Bij onze voetbalvereniging zal het één (de Sintviering) niet ten koste gaan van het ander (de voetbalsport). Onze fanatieke kleine voetballers(ter)s mogen namelijk tijdens de wekelijkse trainingsoefeningen hun voetbalkunsten tonen! De Sint en zijn Pieten zullen goedkeurend hun blik werpen op de sportende kleintjes om er vervolgens samen voetballend en zingend een “voetbalsinterklaasfeest” van te maken.

De Commissie Nevenactiviteiten doet nadere mededeling over plaats van handeling en aanvangstijd.

Terug naar het overzicht