•  

Jan van Grinsven mogelijk op de bank als tweede keeper

De kans is groot dat FC Den Bosch assistent-trainer Jan van Grinsven woensdag tijdens de inhaalwedstrijd tegen FC Volendam op de bank zit als tweede keeper van FC Den Bosch. De club bekijkt momenteel of de spelerslicentie van de Dungenaar nog geldig is. Van Grinsven is dit seizoen bij FC Den Bosch actief als assistenttrainer én keeperstrainer en krijgt nu dus mogelijk nog een derde rol.

FC Den Bosch kampt momenteel met een merkwaardig keepersprobleem. De twee eerste doelmannen, Niki Mäenpää en Gino Coutinho, zijn beiden geblesseerd en zullen woensdag naar alle waarschijnlijkheid geen deel uitmaken van de selectie.

Zondag viel derde doelman John Vos geblesseerd uit in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport (0-2). Gevreesd wordt dat ook hij woensdag tegen FC Volendam niet kan spelen. Dat betekent dat Brahim Zaari (18), keeper uit de A-jeugd en Marokkaans jeugd-international, woensdag onder de lat staat tegen Volendam. Mocht Van Grinsven niet inzetbaar zijn, dan zit een andere jeugdkeeper op de bank.

Bron: website FC Den Bosch

Meer informatie: http://www.fcdenbosch.nl

Terug naar het overzicht