•  

Oranje House Carnavalsfeest

Op zaterdag 2 februari a.s. wordt bij RKVV Den Dungen een echte onvervalste Carnavalsopwérmer georganiseerd in ons ORANJE club HOUSE.

Het Clubhuis zal namelijk ORANJE GEKLEURD zijn.

De Commissie Nevenactiviteiten is bezig om voor iedereen er een leuke en aantrekkelijke middag van te maken. Onze jongste jeugdleden zijn van harte welkom om 14.11 uur en krijgen een leuke spelletjesmiddag in carnavaleske sferen aangeboden. (D-E-F en mini’s).

Iedereen wordt verwacht in Oranje kleding, of heeft in ieder geval iets Oranje op of aan. De leukste, gekste, mooiste zal worden beloond met een leuke attentie.

Daarna zijn om 16.11 uur onze oudere jeugdleden, kader en Seniorenleden van harte welkom, om elkaars krachten te meten in bierpulschuiven, spoelbakduiken, en nog andere leuke carnavaleske spelletjes. Deze spelletje zullen maar korte tijd duren.

In samenwerking met de uitbaters van De Lange Jan is besloten om de consumptieprijzen aan te passen richting €1,- daarvoor onze dank. Omstreeks 19.11 uur komt er een einde aan deze heerlijke onvervalste voetbalopwérmer.

Commissie Nevenactiviteiten

Terug naar het overzicht